Du er inne på heimesidene til Åkrabygda. Dette er ein informasjonskanal for Åkra bygdalag og for folk i og utanfor bygda. Bygdalaget publiserar fortløpande saker og hendinger som skal skje i regi av laget, og vil også leggje ut referat frå alle møter o.l., slik at du kan halde deg oppdatert om kva som skjer i bygda til ein kvar tid. Det er opptil 20 lesarar innom sidene kvar einaste dag.

Åkra bygdalag vil bruke Åkra på nett for å promotere og profilera Åkrabygda ute. Samstundes vil laget at bygdafolk og andre med tilknytning til Åkra skal ha nytte av nettsidene og kunne bruke dei aktivt for å følgje med i kva som skjer i bygda.

Me er amatørar som skriv for denne sida, og målet vårt er å skriva noko kvar månad. Me er alltid interesserte i forslag om saker og ting å skriva om, og me ønskjer både ris og ros frå lesarane våre.

Kontaktpersonar                                                        Artiklar og foto som skal inn på  kan også sendast til:
Bjørn Rune Bergane                                                                       Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adresse

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript

Anne-Grethe Kjærstad Berge
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen